Interim Management en Consulting

Bij Van Dijken Training & Consulting begrijpen we dat organisatorische verandering een complex en uitdagend proces is. Of het nu gaat om fusies, reorganisaties, organisatieontwikkeling, het werken met nieuwe systemen of veranderingen in bedrijfsstrategie, de rol van goede teambegeleiding kan niet worden overschat.

Onze Expertise: Teams in verandering

In een wereld die voortdurend evolueert, is het vermogen van een organisatie om zich aan te passen essentieel voor succes. Ons specialisatiegebied ligt in teams in gedragsverandering, teams in transitie, zoals bij fusie en reorganisatie. Wij geloven dat de kracht van een organisatie ligt in de collectieve kracht van haar teams. Wij zijn meesters in het smeden en begeleiden van teams die klaar zijn om de uitdagingen van verandering aan te gaan, zonder kwetsbaarheid, conflict en weerstand die er heerst over het hoofd te zien. Het adresseren hiervan is juist onderdeel van het door onszelf ontwikkelde 5-stappenmodel. Of het nu gaat om het navigeren door fusies, het werken met nieuwe systemen, het behalen van accreditaties, het vormgeven van nieuwe bedrijfsstructuren of het heruitvinden van processen, informatiestromen, identiteit en positionering: we werken samen met jullie teams aan visie en gezonde werkgewoontes om duurzame en positieve resultaten te behalen.

Fusie en Reorganisatie: Naadloze Overgangen, Duurzame Groei

Fusies en reorganisaties zijn cruciale tijden in het leven van een organisatie. Het is een tijd van zowel kansen als uitdagingen. Wij zijn in interim-management en consultancy ervaren in het leiden van organisaties door deze complexe overgangen. We richten ons op het creëren van een cultuur van open communicatie, betrokkenheid en samenwerking, om zo de integratie soepel te laten verlopen en duurzame groei te bevorderen.

Interne Communicatie: De Sleutel tot Succes

Effectieve interne communicatie is de lijm die alle aspecten van verandering bij elkaar houdt. Onze interim-managers en consultants zijn bedreven in het ontwikkelen van strategieën voor interne communicatie die ervoor zorgen dat uw medewerkers goed geïnformeerd en betrokken zijn bij het veranderingsproces. Door duidelijke en transparante communicatie op alle niveaus van de organisatie te bevorderen, zorgen we ervoor dat iedereen aan boord is en dezelfde richting op gaat.

Waarom Van Dijken Training & Consulting?

  • Ervaring: Van Dijken Training & Consulting is opgericht in 2011. Veel organisaties ging voor, waaronder de Nationale Politie, ZonMw, diverse Ministeries, gemeenten en provincies, KPN, UMCG, VU, en diverse perifere ziekenhuizen, John Maxwell Company, etc. Ons team heeft een bewezen staat van dienst in het succesvol leiden van organisaties door veranderingen.
  • Maatwerk: Wij geloven dat elke organisatie uniek is. Onze aanpak is altijd op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We maken gebruik van bestaande en eigen tools en modellen. Onze modellen worden ook door grote internationale consultancy-firma’s gebruikt, waaronder de John Maxwell Team van leiderschapsexpert en New York Times bestsellerschrijver John Maxwell.
  • Resultaten: Ons doel is niet alleen om verandering te beheren, maar ook om meetbare en positieve resultaten te behalen die de toekomst van uw organisatie versterken. Van te voren definiëren we ambities en KPI’s samen met u en uw team. Aan het eind meten we het succes.
  • Samenwerking: We zien onszelf als een verlengstuk en onderdeel van uw interne team. Samenwerking staat centraal in alles wat we doen. We bewegen mee en brengen in beweging.

Met Van Dijken Training & Consulting als partner zullen we de uitdagingen van verandering omzetten in kansen voor groei en succes. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jullie organisatie in beweging brengen.

Oprichter en Inspirerende kracht achter Van Dijken training & consulting

Renate van Dijken (1979) is visionair ondernemer, communicatiewetenschapper, gewaardeerd auteur en de drijvende kracht achter Van Dijken Training & Consulting. Met een passie voor leiderschap, teamontwikkeling en de gedragsveranderende en psychologische kant van het  communicatievak, heeft Renate haar expertise omgezet in waardevolle hulpmiddelen en inzichten die individuen en organisaties inspireren en versterken.

Neem contact op met Renate

Blogs