Ontdek de Kracht van Communicatie en Verandering met Insights Discovery Training

Van Dijken Training & Consulting is uw bron van transformatieve trainingen die de kracht van communicatie en verandering als uitgangspunt nemen. We maken hierbij in sommige gevallen gebruik van eigen methoden en in andere gevallen van Insights Discovery. Omdat er geen instrument zo sterk communicatievoorkeuren  en veranderbereidheid naar boven krijgt als Insights Discovery. Wij zijn er trots op uw gids te zijn in het ontdekken en benutten van het unieke potentieel van uw team en organisatie.

Over Insights Discovery: Resultaat door Zelfbewustzijn

Bij Van Dijken Training & Consulting geloven we dat ware groei begint met zelfbewustzijn. Insights Discovery, een geavanceerd psychometrisch systeem, werpt een helder licht op individuele voorkeuren, sterke punten en ontwikkelgebieden. Met de kracht van Insights Discovery kunt u de drijfveren achter uw communicatie- en veranderingsstijlen begrijpen en versterken.

Onze Trainingen: Communicatie in een Nieuw Perspectief

  • Onze trainingen met Insights Discovery gaan verder dan conventionele communicatietrainingen. We nemen u mee op een reis naar zelfontdekking en interpersoonlijke inzichten. Leer hoe u uw communicatie en die van uw team kunt afstemmen op de voorkeuren van anderen, verbindingen kunt opbouwen en effectiever kunt samenwerken. Met deze diepgaande kennis zult u communicatie barrières doorbreken en een omgeving van openheid en begrip bevorderen en uw doelen behalen.

Verandering als Kans: Leiden met Insights

In een wereld die voortdurend verandert, is de kunst van effectief leiderschap essentieel. Onze trainingen richten zich op het benutten van Insights Discovery om verandering te leiden, te begeleiden en je invloed te vergroten. Leer hoe u weerstand kunt overwinnen, betrokkenheid kunt vergroten en teams kunt inspireren om nieuwe uitdagingen met vertrouwen aan te gaan. Insights Discovery biedt u een diepgaand begrip van individuele reacties op verandering, waardoor u strategieën kunt ontwikkelen voor een soepele overgang.

Waarom Van Dijken Training & Consulting?

  • Deskundigheid: Eigenaar Renate van Dijken werkt met een klein team van Insights Discovery ervaren gecertificeerde trainers en begeleiders met ruime ervaring in het leveren van baanbrekende trainingen. Organisaties wereldwijd werken met Insights: ING, Nationale Politie, Pepsico, etc.
  • Aangepaste Aanpak: Geen enkele organisatie is hetzelfde. Wij ontwerpen trainingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.
  • Meetbare Resultaten: Onze trainingen leveren tastbare resultaten op, zoals verbeterde communicatie, verhoogde betrokkenheid en succesvolle veranderingstrajecten.
  • Lange-termijn Samenwerking: Wij zijn toegewijd aan het bouwen van langdurige partnerschappen en blijven beschikbaar voor voortdurende ondersteuning en ontwikkeling. Wist u dat 74% van leidinggevenden die in 2021 hun profiel voor de tweede keer invulden van wielpositie zijn veranderd. Ook als u de methode al kent, geeft het inzicht en handvaten bij opfrissing.

Bij Van Dijken Training & Consulting draait alles om het ontsluiten van het volledige potentieel van uw team en organisatie door middel van Insights Discovery. Ontdek hoe u effectieve communicatie kunt creëren en verandering kunt omarmen als een kans voor groei. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met uw reis naar betere communicatie en succesvolle verandering. Samen bouwen we een toekomst vol mogelijkheden.

Van Dijken training & consulting

Oprichter en Inspirerende kracht

Renate van Dijken (1979) is, visionair ondernemer, communicatiewetenschapper, gewaardeerd auteur en de drijvende kracht achter Van Dijken Training & Consulting. Met een passie voor leiderschap, teamontwikkeling en effectieve communicatie, heeft Renate haar expertise omgezet in waardevolle hulpmiddelen en inzichten die individuen en organisaties over de hele wereld inspireren en versterken.

Neem Contact Op!

Benieuwd hoe Van Dijken Training en Consulting uw bedrijf verder kan helpen?

Contact

Blogs