Ontdek Uw Ware Positie: Ons Unieke Positioneringsspel met bijbehorende training

Van Dijken Training & Consulting is pionier in transformerende trainingen en ontwikkelingsoplossingen. Maak kennis met het baanbrekende positioneringsspel; een krachtig instrument dat de weg vrijmaakt naar zelfontdekking, groei en succes. Het is niet voor niets dat zelfs het internationaal gerenommeerde John Maxwell Team ons positioneringsspel omarmt.

Over Ons Positioneringsspel: Een Reis naar Authentieke Positionering

Ons positioneringsspel is geen gewoon hulpmiddel – het is een reis naar de authentieke kern van een team en de unieke positie die het inneemt binnen de organisatie en bij stakeholders daarbuiten. Gebaseerd op diepgaand onderzoek en inzicht in menselijk gedrag en potentieel, heeft eigenaar Renate van Dijken dit spel ontworpen om de kern van waar de kracht ligt van een team te onthullen en te begeleiden bij het bepalen van een uniek pad naar succes. Het John Maxwell Team erkent de waarde en impact van ons spel en integreert het in hun internationale trainingen. Meer dan 7.000 trainers wereldwijd genereren beweging in organisatie met dit spel.

Wat Ons Positioneringsspel met bijbehorende Training Biedt:

  • Diagnose instrument: Geeft inzicht in huidige (communicatie)bewustzijn in het team
  • Strategische Positionering: Ontdek hoe je je als team (nog) beter kunt positioneren voor maximale impact en succes.
  • Effectieve Communicatie: Leer jezelf krachtig en overtuigend uit te drukken in elke situatie.
  • Leiderschapsinzicht: Begrijp hoe je leiderschap kunt uitoefenen en een inspirerende visie ontwikkelen.
  • Duurzame Groei: Ontwikkel strategieën voor voortdurende groei en ontwikkeling.

Waarom ons positioneringsspel inzetten?

  • Leiderschap in Ontwikkeling: Ons team heeft samengewerkt met het John Maxwell Team, een wereldwijd erkende autoriteit op het gebied van leiderschap. John Maxwell is een New York Times bestseller schrijver op dit gebied. Hij heeft ons positioneringsspel opgemerkt en werkt nu, met duizenden van zijn consultants, met een eigen door ons ontwikkelde versie.
  • Maatwerk: Onze positioneringsspel training is aanpasbaar aan individuen, teams en organisaties.
  • Bewezen Resultaten: Het positioneringsspel heeft al talloze levens en bedrijven getransformeerd wereldwijd.
  • Passie voor Groei: Wij zijn gepassioneerd in het helpen van individuen en teams om hun volledige potentieel te bereiken.

Bij Van Dijken Training & Consulting nodigen we je uit om jezelf op een dieper niveau te ontdekken en je ware positie in de wereld te vinden met behulp van ons krachtige positioneringsspel. Sluit je aan bij het gezelschap van individuen en organisaties die vertrouwen op onze trainingen voor ware groei en succes. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden op de weg naar jouw authentieke positie en impact.

Oprichter en Inspirerende kracht achter Van Dijken training & consulting

Renate van Dijken (1979) is, visionair ondernemer, communicatiewetenschapper, gewaardeerd auteur en de drijvende kracht achter Van Dijken Training & Consulting. Met een passie voor leiderschap, teamontwikkeling en effectieve communicatie, heeft Renate haar expertise omgezet in waardevolle hulpmiddelen en inzichten die individuen en organisaties over de hele wereld inspireren en versterken.

Neem contact op met Renate

Blogs