Wie zijn wij?

Bij Van Dijken Training & Consulting begrijpen we dat verandering een constante factor is binnen organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in management, training en consultancy bij verandering, met een focus op het verbeteren van het ontwikkelen van visie, doelstellingen en gezond routines, het versterken van leiderschap en het effectiever maken van communicatie. Met jarenlange ervaring en een bewezen trackrecord helpen we organisaties om soepel door veranderingsprocessen te navigeren en optimaal te profiteren van nieuwe kansen. Dit doet eigenaar Renate van Dijken samen met een effectieve flexibele schil aan ervaren professionals.

Oprichter en Inspirerende kracht achter Van Dijken training & consulting

Renate van Dijken (1979) is visionair ondernemer, communicatiewetenschapper, gewaardeerd auteur en de drijvende kracht achter Van Dijken Training & Consulting. Met een passie voor leiderschap, teamontwikkeling en de gedragsveranderingsaspecten en psychologische kant  van het communicatievak, heeft Renate haar expertise omgezet in waardevolle hulpmiddelen en inzichten die individuen, teams en organisaties  inspireren en versterken.

Neem contact op met Renate

Pioniersgeest en Ondernemerschap

Geboren met een pioniersgeest en een verlangen om positieve verandering te creëren, begon Renate van Dijken haar reis als ondernemer met de oprichting van haar eigen bedrijf al op haar 27e.. Onder haar leiding heeft ze in diverse teams talloze organisaties geholpen om zich te onderscheiden in verzadigde markten en authentieke verbindingen met hun stakeholders en medewerkers tot stand te brengen.

Bedenker van de John Maxwell Leadership Game en de Teamoverlegwaaier

Met haar diepgaande inzicht in effectieve communicatie en teamdynamiek zag Renate van Dijken de behoefte aan een praktisch hulpmiddel dat teams kon helpen bij het verbeteren van hun overlegprocessen. Dit leidde tot de creatie van de Teamoverlegwaaier – een slimme en gebruiksvriendelijke tool te koop op Managementboek.nl die teams helpt om gestructureerde, productieve en inspirerende vergaderingen te houden. De Teamoverlegwaaier is een weerspiegeling van Renate’s toewijding aan het vereenvoudigen van complexe situaties en het faciliteren van groei door middel van heldere communicatie. Eerder kwam het door haar ontwikkelde communicatiespel onder de aandacht bij New York Times schrijver en leiderschapsexpert John C. Maxwell. Dit resulteerde in een samenwerking met de John Maxwell Team: een elite groep van ruim 7.000 gecertificeerde trainers die met Renate’s Leadership Game in staat is organisaties wereldwijd te veranderen.

Dagvoorzitter en Spreker

Renate van Dijken is niet alleen een innovatieve ondernemer, maar ook een gepassioneerde dagvoorzitter en spreker. Toen Renate in de Verenigde Staten woonde, heeft zij verschillende opleidingen gevolgd van grote bekende sprekers. Haar inzichten en kennis hebben geleid tot inspirerende lezingen die individuen en teams aansporen om hun potentieel te realiseren en positieve verandering te omarmen.

Een Levensmissie

Renate’s toewijding aan het ondersteunen van teams en individuen bij het vinden van hun stem, het verbeteren van hun communicatie en leiderschap en het creëren van een positieve impact is de drijvende kracht achter alles wat ze doet.

Door haar ondernemerschap en innovatieve hulpmiddelen zoals de Leadership Game en de Teamoverlegwaaier en haar vermogen om anderen te inspireren, heeft Renate van Dijken een blijvende stempel gedrukt op de werelden van teamontwikkeling, change-management en communicatie.

Ontmoet het Team van Van Dijken Training & Consulting: Uw Partners in Groei en Verandering

Bij Van Dijken Training & Consulting geloven we dat de kracht van een succesvolle organisatie ligt in het team dat het ondersteunt. Ons team is samengesteld uit een compacte schil van zorgvuldig geselecteerde professionals die samenwerken om uw organisatie te begeleiden bij groei, verandering en ontwikkeling. Op deze manier zijn we altijd een betrouwbare partner die continuïteit biedt, bovenop een solide basis van de inhoudelijke coördinatie van eigenaar Renate van Dijken, die met haar methoden de basis legt voor een gedegen navigatie door elke opdracht. Onze flexibele structuur stelt ons in staat om de perfecte combinatie van vaardigheden en expertise te bieden voor elk project, groot of klein.

Flexibele Schil van Professionals: De Kracht van Diversiteit

Eigenaar Renate van Dijken werkt samen met uw eigen mensen en uw eigen teams. Ook maken we, wanneer de opdracht hierom vraagt, met een flexibele schil van hooggekwalificeerde veranderkundigen, trainers en interim adviseurs en managers die dezelfde door ons ontwikkelde en gecoördineerde methoden gebruiken, zodat we kwaliteit garanderen. Deze professionals worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun bewezen expertise en ervaring in uiteenlopende branches en vakgebieden. We geloven sterk in de kracht van diversiteit en combineren verschillende perspectieven om holistische oplossingen te creëren die uw organisatie naar nieuwe hoogten tillen.

Waarom Kiezen voor Ons Team?

Start vandaag met veranderen
  • Expertise: Ons team beschikt over een breed scala aan vaardigheden en expertise, variërend van veranderkunde en leiderschap tot communicatie en interim-management bij uiteenlopende organisaties.
  • Flexibiliteit: We passen ons team aan op basis van uw specifieke behoeften, waardoor we op maat gemaakte oplossingen bieden die naadloos bij uw organisatie passen.
  • Resultaten: Onze bewezen staat van dienst in het leveren van meetbare resultaten spreekt voor zich. We zijn toegewijd aan het leveren van tastbare waarde.
  • Samenwerking: Jouw succes is ons doel. We geloven in nauwe samenwerking om synergie te creëren en jouw doelen te realiseren.
  • Passie: Ons team is gedreven door een gedeelde passie voor groei, ontwikkeling en positieve verandering.

Bij Van Dijken Training & Consulting zijn we partners in uw succesverhaal. We zijn er trots op om met uw mensen samen te werken aan het bouwen van een sterke toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen ondersteunen bij het bereiken van jullie doelen.

Blogs