Ontketen groei met onze aanpak & trainingen in organisatieontwikkeling, teamcultuur, communicatie en gedragsverandering.

Wij begeleiden teams in transitie en cultuurverandering, via bewezen aanpakken. We begeleiden teams met hands-on methodes, waardoor inzichten echt beklijven. Onze thema’s: gedragsverandering, weerstand, conflict, visie & missie, gezonde werkgewoonten, effectief overleggen, interpersoonlijke communicatie en leiderschap.

Onze Expertise: Trainingsprogramma’s Verandering met Impact

Bij Van Dijken Training & Consulting geloven we in het ontketenen van de kracht van jullie organisatie door middel van goed doordachte veranderingsprocessen. Eigenaar Renate van Dijken en een flexibele en compacte schil van ervaren trainers hebben bewezen methoden, danwel bestaand, danwel zelf ontwikkeld, om verandering te begeleiden die niet alleen impactvol is, maar ook duurzaam. Verandering begint bij cultuur en eindigt bij effectieve visie, communicatie, doelen en overleg- en werkgewoontes.

Communicatietrainingen: De Sleutel tot Samenwerking

Effectieve communicatie is de kern van succesvolle samenwerking. Onze trainingen en trajecten in communicatie richten zich op het ontwikkelen van heldere, empathische en doelgerichte communicatievaardigheden. Dit reikt van communicatie van jullie visie, communicatie bij verandering, feedback geven, salesvaardigheden tot communicatie bij conflict en weerstand. Of het nu gaat om interne samenwerking of externe relaties met klanten en partners, wij rusten jullie mensen uit met de tools die nodig zijn om elke interactie met vertrouwen aan te gaan.

Leiderschapstrainingen in een Nieuw Tijdperk

Leiderschap is invloed. Leiderschap evolueert hierdoor voortdurend en vereist voortdurende groei en aanpassing, zeker bij teams in transitie. Onze leiderschapstrainingen zijn ontworpen om zowel opkomende als doorgewinterde leiders te versterken alsook leiderschap te stimuleren in niet-leidinggevende rollen. Wij bieden inzichten en technieken die leiders in staat stellen om effectieve beslissingen te nemen, te inspireren en te motiveren in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

Trainingen Conflictbeheersing en Weerstand Overwinnen

Iedereen wil verandering, maar niemand wil veranderen, toch? Conflicten en weerstand zijn natuurlijke aspecten bij verandering. Onze begeleiding en training in conflictbeheersing helpen om moeilijke situaties constructief aan te pakken en samenwerkingsoplossingen te vinden. Leer weerstand om te zetten in betrokkenheid en tegenslagen in groeikansen.

Waarom Van Dijken Training & Consulting?

  • Ervaring: Met gedegen kennis en vaardigheden door diverse opleidingen op WO-niveau en jarenlange ervaring op dit vlak (sinds 2011), werken wij mee in het succesvol begeleiden van organisaties door verandering en groei. Ook ontwikkeling van eigen programma’s en tools die wereldwijd door meer dan 7.000 gerenommeerde trainers worden gebruikt, getuigt van onze betrouwbare kennis en kunde.
  • Resultaatgericht: We streven ernaar tastbare resultaten te behalen die jullie organisatie op lange termijn versterken. Een training moet meer zijn dan een motiverende heidag. Onze methode heeft deze insteek, doordat we van te voren een heldere doelstelling samen vaststellen.
  • Aanpasbaarheid: Onze aanpak is flexibel en aanpasbaar aan specifieke behoeften en uitdagingen die bijzonder zijn aan elk team.
  • Samenwerking: We geloven in nauwe samenwerking  om op maat gemaakte oplossingen te creëren die naadloos in uw bedrijfscultuur passen.

Bij Van Dijken Training & Consulting streven we ernaar om jullie partner te zijn in elk aspect van groei, communicatie, organisatieontwikkeling, organisatiecultuur, gedragsverandering, leiderschap en verandering. Samen zullen we uw organisatie helpen bloeien in een wereld van voortdurende ontwikkeling. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jullie nog meer uit jullie samenwerking kunnen halen.

Oprichter en Inspirerende kracht achter Van Dijken training & consulting

Renate van Dijken (1979) is visionair ondernemer, communicatiewetenschapper, gedragsveranderings-expert, gewaardeerd auteur en de oprichter van Van Dijken Training & Consulting. Met een passie voor leiderschap, organisatieontwikkeling, gedragsverandering en de psychologische kant communicatie, heeft Renate haar expertise omgezet in waardevolle hulpmiddelen en inzichten die teams en organisaties inspireren en versterken.

Neem contact op met Renate

Blogs